Vores nabo mod vest er en rideskole, en mose,

en fantastisk udsigt og masser af natur.

10 er et specielt tal for os. Det tager nemlig 10 minutter at cykle ind til centrum, og når vi går 10 skridt uden for grunden, står vi i den flotteste natur.

Her er eksempler på vores nabogrund mod nordvest og nord. I dette område ligger der blandt andet hestefolde. Bag det grønne område og grænsen af bøgetræer (billede 3) ligger Sct. Knuds Kilde - en af Hjørrings naturparker. Grænseområder til Sct. Knuds Kilde er primært udlagt som eng-arealer og beskyttede våd-områder, der kun må bruges til græsning.

       

Herunder kan du se billeder af vores nærmeste nabo mod vest - et uopdyrket naturområde med bakker og en fredet mose. En aftentur i mosen giver fred i sjælen. På en stille aften kan vi møde både fasaner, rådyr og en ræv. Vinteren 2010-2011 lagde vi hver aften foder ud til ræven i mosen, og sporene i sneen viste, at ræven benyttede foderstedet.

 De fleste billeder herunder er taget fra vores terrasse. Vi bor absolut et af de bedste steder i byen, hvis man holder af natur.... Det sidste billede herunder har link til et videoklip af mosens vandløb og mosens vandplanter.

5 minutters gang mod nord bringer os ned i Sct. Knuds Kilde. Et af Hjørrings grønne områder. Her findes forårsplanter, ynglende ænder, fejlplacerede sumpskildpadder og en smuk natur. Billeder herunder er fra Kildens grænseområder.