Siden er under stadig opbygning

Naturoptagelser.dk er siden, hvor du kan finde billeder og filmklip, hvis du er interesseret i natur. Naturoptagelser.dk beskæftiger sig nemlig udelukkende med billeder og film fra naturen.

På Naturoptagelser.dk kan du finde billeder af planter, blomster, pattedyr og insekter, panorama-motiver og beskrivelser af naturskønne vandreture. Siden har en overvægt af billeder, men der findes også videoklip på siden.

Billederne på siden vil forhåbentlig give alle besøgende et kendskab til, hvor smuk og mangfoldig naturen er. Hjemmesiden giver eksempler på, hvor mange oplevelser man kan få, hvis man giver sig tid til at studere alle de fantastiske detaljer, som naturen kan byde på.

Hvis man bruger sine øjne, vil en hver tur "ud i det blå" give mange oplevelser. Naturen er mangfoldig i en grad, som de fleste mennesker går glip af på grund af travlhed. Men en kameralinse kan hjælpe en hel del. Alle, som holder af natur vil kunne finde glæde ved at gennemse billederne på Naturoptagelser.dk.

Naturoptagelser.dk blev oprindelig skabt med et ønske om at dele naturens smukke detaljer, og hjemmesiden er på ingen måde videnskabelig. Alligevel er der på nogle sider indsat informationer om forskellige planter og dyr.

Så kig på siden, få inspiration og brug tid, næste gang du møder en plante i blomst - eller et dyr, som ikke er flygtet.

Vi håber, at Naturoptagelser.dk vil være medvirkende til, at flere i Danmark bliver opmærksomme på de oplevelser, som naturen omkring os kan give.

Navigation.

Vi har forsøgt at inddele alle billeder og film i kategorier. Dette har vist sig at være en umulig opgave, da mange billeder overlapper hinanden. Sidens "indholdsmenu" er derfor kun vejledende. Dette beder vi dig have forståelse for. Hvis vi skulle have et link til hver kategori, ville vores menu blive uendelig lang. Hver side åbnes med miniaturer af tilgængelige billeder eller filmklip. Ved klik på et billede åbnes billedet eller filmen i fuld størrelse på en ny side. Billedet eller filmen kan herefter kopieres og gemmes på egen computer. Når du er færdig med billedet, lukker du vinduet, og du kommer så tilbage på siden med miniaturer.

 

Billed- og filmkvalitet.

IT-teknologien udvikler sig hele tiden - og hurtigt. Da alle billeder er lagt ud i original kvalitet, kan der derfor være ventetid på nogle af siderne. Alle billeder ligger i jpg-format, og filmklip er lagt ud i hhv. wmv- og mpg-format til afspilning i Windows Media Player. Mpg-formatet fylder mere end wmv, men til gengæld er optagelserne skarpere. I takt med udviklingen inden for IT-området fylder både billeder og film mere og mere, og de forskellige billeder og film kan derfor variere i kvalitet og download-tid.

Copyright:

Materiale til privat brug (pauseskærm, skrivebordsbaggrund, "fødselsdagskort til mormor" m.v.) kan frit downloades uden nærmere angivelse af ophavsret.

 

Download med videregivelse til tredjemand (herunder mekanisk gengivelse), som ikke er i privat øjemed, må kun ske efter aftale eller med følgende kildeangivelse:

"Gengivet fra www.naturoptagelser.dk".

 

Copyright-regler er fastsat i henhold til gældende lov om copyright. Overtrædelse af ovennævnte regler vil kunne medføre retsforfølgelse i henhold til den til enhver tid gældende lov om copyright og tredjemands rettigheder.

Send os en mail, hvis du er i tvivl om reglerne, eller hvis du har spørgsmål og kommentarer til hjemmesiden: post@naturoptagelser.dk

Dorte Nielsen & Karsten Malmstrøm

Webmastere